RYHMÄKESKUKSET

Ryhmäkeskusmallimme soveltuvat hyvin saneeraus- ja uudiskohteisiin asuntojen, toimistojen ja muiden kuivien tilojen tarpeisiin. Kaikki ryhmäkeskukset suunnitellaan ja kalustetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, näin varmistamme tuotteen sopivuuden kuhunkin kohteeseen mahdollisimman hyvin.
Ryhmäkeskusrunkomme valmistetaan tukevasta kuumasinkitystä ja pulverimaalatusta teräspellistä. Kaikki keskukset varustetaan saranoidulla magneettisalpaisella ovella, joiden kätisyys on vapaasti vaihdettavissa.  Pohjasta avoin runko voidaan tarpeen tullen varustaa takalevyllä. Keskuksessa on siistit läpivientilaipat kaapeleita varten ja keskus voidaan asentaa sekä pysty- että vaakaasentoon.
Valmistamme myös seinään upotettavia ryhmäkeskuksia.

 

Uusi 42 mod kotijakamolla

KOTIJAKAMOT

Kotijakamomme ovat ryhmäkeskusten tavoin metallirakenteisia ja ryhmäkeskuksen kanssa ulkoisesti yhtenäisen näköisiä ja kokoisia. Erillinen kotijakamo mahdollistaa vapaan sijoittelun ahtaissa tiloissa, mutta vierekkäin keskukset muodostavat siistin kokonaisuuden. Erilliset sivulle aukeavat ovet helpottavat keskusten käyttöä ja asennusta. Ovien kätisyys on vapaasti vaihdettavissa.
Kotijakamot varustetaan kaksiosaisella pistorasialla ja irrotettavalla selkeällä kytkentäpaneelilla. Paneelissa on asiakkaan toiveiden mukaisesti aukotus keystone- tai lexcom-liittimille.